tag:blogger.com,1999:blog-29177056.post1946959818203998107..comments2023-09-19T16:34:37.369+02:00Comments on ferske(n)muffins: Min lasagne.Sirihttp://www.blogger.com/profile/08148390457748158642noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-29177056.post-18953061491877074982012-10-20T20:59:16.542+02:002012-10-20T20:59:16.542+02:00Slavica: Thank you so much for a lovely and inform...Slavica: Thank you so much for a lovely and informative comment! And isn't Nordic Nibbler's blog great? Sirihttps://www.blogger.com/profile/08148390457748158642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29177056.post-21757736281132024832012-10-18T03:24:12.303+02:002012-10-18T03:24:12.303+02:00Hello, I spotted you on the Blog of NordicNibbler ...Hello, I spotted you on the Blog of NordicNibbler where you commented on the food-situation. This is some very authentic lasagna you made there. The only things we don't do is adding parmesan to the bechamel sauce and using basil in the dish. The sauce is there to "neutralize" the dish a little bit since we love to salt the mince in lasagna quite a bit so parmesan would be "too much". The parmesan goes on top of the dish during the last few minutes in the oven...ALOT of it. And contradicting every stereotypical beliefs: we use parsley and not basil in the sauce. It does look lovely however. I am tempted to make your version next week... lovely Blog you have here. <br /><br />lots of loveSlavicahttp://dashinghome.net/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29177056.post-8215418583026792162012-09-24T15:41:44.701+02:002012-09-24T15:41:44.701+02:00Anonym: Det er det med smaken, den er som baken :P...Anonym: Det er det med smaken, den er som baken :P Personlig elsker jeg skikkelig stinkende ost. Liker du parmesan? Du kan fint rive parmesan mellom lagene som en erstatning for Port Salut. Mozzarella er også et mildt og fint alternativ.Sirihttps://www.blogger.com/profile/08148390457748158642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29177056.post-36972382501531037762012-09-24T15:06:35.136+02:002012-09-24T15:06:35.136+02:00Min generelle mening er at mat og oster er at den ...Min generelle mening er at mat og oster er at den skal lukte som de er på vei inn og ikke på vei ut.<br /><br />Ellers høres lasagne himmelsk ut.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29177056.post-79725087233371610192012-09-24T10:53:42.974+02:002012-09-24T10:53:42.974+02:00Renate: Den er verdt et forsøk!
Anonym: Tine produ...Renate: Den er verdt et forsøk!<br />Anonym: Tine produserer norsk Port Salut, så den er tilgjengelig i mange matvarebutikker. Jeg kjøpte min i en Meny-butikk.<br />ninabakke: Det er det! Super høstmat :)<br />Beate Kiste: Hjemmelaget pasta er fantastisk, og et annet prosjekt som passer fint en kald høstdag! Jeg har prøvd det tidligere, men akkurat nå har jeg ikke pastamaskinen min for hånden.Sirihttps://www.blogger.com/profile/08148390457748158642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29177056.post-16490451011373255262012-09-24T08:13:05.930+02:002012-09-24T08:13:05.930+02:00Skal jammen prøve med Port Salut neste gang jeg la...Skal jammen prøve med Port Salut neste gang jeg lager lasagne - og det gjør jeg ganske ofte :)<br />Men et tips til deg er å lage lasagne platene selv, veldig lite jobb og blir enda bedre!<br />Til denne porsjonen ville jeg brukt 2 egg, 200 g mel, litt salt og litt olje. Er enklest med pastamaskin, men skal visst være fullt mulig uten også.Beate Kistenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29177056.post-54616693792944610522012-09-24T07:31:38.343+02:002012-09-24T07:31:38.343+02:00Nam :) Lasagne er så godt i mange fasonger og vari...Nam :) Lasagne er så godt i mange fasonger og variasjoner! :)ninabakkehttps://www.blogger.com/profile/00848470365622739130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29177056.post-39849478178840103612012-09-23T19:59:18.068+02:002012-09-23T19:59:18.068+02:00Hvor i Norge får man kjøpt denne osten?Hvor i Norge får man kjøpt denne osten?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29177056.post-77095589427301279632012-09-22T19:30:46.127+02:002012-09-22T19:30:46.127+02:00Nam dette både så og hørtes veldig godt ut! Notere...Nam dette både så og hørtes veldig godt ut! Noteres ned.Renatehttps://www.blogger.com/profile/12952516537910991811noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29177056.post-17744481136946015402012-09-22T17:52:40.814+02:002012-09-22T17:52:40.814+02:00Anonym: Port Salut er en litt kraftig ost, ja. Men...Anonym: Port Salut er en litt kraftig ost, ja. Men syns du ikke det smakte godt allikevel? Jeg syns det skjærer så fint gjennom og gir hele retten et lite løft :)Sirihttps://www.blogger.com/profile/08148390457748158642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29177056.post-48248141920715411412012-09-22T17:08:10.556+02:002012-09-22T17:08:10.556+02:00puh!! Du burde advare mot ehm..sterke dufter.. fra...puh!! Du burde advare mot ehm..sterke dufter.. fra den smelta osten! ;p Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29177056.post-32834254833819185262012-09-22T14:52:55.575+02:002012-09-22T14:52:55.575+02:00Magne: Takk for det!
Anna: Det er så godt!
Anonym:...Magne: Takk for det!<br />Anna: Det er så godt!<br />Anonym: Så koselig at bloggen inspirerer til gjenbesøk!Sirihttps://www.blogger.com/profile/08148390457748158642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29177056.post-18013573741623276902012-09-22T00:54:56.889+02:002012-09-22T00:54:56.889+02:00Nam nam
God høst- vintermat. Neste gang prøver jeg...Nam nam<br />God høst- vintermat. Neste gang prøver jeg din variant. Spennende med ditt forslag til ost.<br />Jeg legger bloggen din i favorittfeltet for senere besøk.<br /><br />:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29177056.post-35576676075750600122012-09-21T22:50:28.778+02:002012-09-21T22:50:28.778+02:00Jeg laget også lasagne denne uke. Definitivt höstm...Jeg laget også lasagne denne uke. Definitivt höstmat!haihihttps://www.blogger.com/profile/15643930601051470467noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29177056.post-90368308666342504852012-09-21T16:08:03.657+02:002012-09-21T16:08:03.657+02:00Bra blogg, Siri!
Det er Magne fra VG her. I dag ...Bra blogg, Siri! <br /><br />Det er Magne fra VG her. I dag har jeg valgt innlegget ditt som dagens anbefaling på Lesernes VG, du finner det nederst på forsiden til http://vg.no <br /><br />Er det noen som har tips om gode blogger jeg bør anbefale så send meg en link på magne.antonsen [æ] vg.no Vil du ha flere tips om gode blogger kan du følge Lesernes VG på http://www.facebook.com/lesernesvg og http://twitter.com/lesernesvg Magne D. Antonsenhttps://www.blogger.com/profile/05002182468003687974noreply@blogger.com