tag:blogger.com,1999:blog-29177056.post2034289840423167341..comments2023-09-19T16:34:37.369+02:00Comments on ferske(n)muffins: Pasta med rosenkål og bacon.Sirihttp://www.blogger.com/profile/08148390457748158642noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-29177056.post-40995984748274409702013-04-05T22:06:21.571+02:002013-04-05T22:06:21.571+02:00gunhildfu: Så bra at du testet med frossen rosenkå...gunhildfu: Så bra at du testet med frossen rosenkål, nyttig å vite for andre som også sliter med å få tak i den ferske typen!Sirihttps://www.blogger.com/profile/08148390457748158642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29177056.post-33157634743559981072013-04-04T18:33:31.862+02:002013-04-04T18:33:31.862+02:00Har nå forsøkt meg noen ganger med frossen utgave,...Har nå forsøkt meg noen ganger med frossen utgave, det fungerte greit, synes jeg. Dampet den i et par minutter, før jeg skar den i skiver og hadde i sammen med resten. De ytterste bladene går litt i oppløsning, så visuelt ser det kanskje ikke like bra ut som med fersk. Men smaken er god. Er herved rosenkål-nyfrelst - godt, sunt, enkelt, billig! Skal teste ut den ferske også.gunhildfunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29177056.post-20765971687349337152013-03-25T14:55:08.354+01:002013-03-25T14:55:08.354+01:00gunhildfu: Takk for koselig kommentar! Jeg pleier ...gunhildfu: Takk for koselig kommentar! Jeg pleier å bruke fersk rosenkål, og pleier ikke å ha så fryktelig vanskelig for å finne det, men søndagsåpne butikker kan være slunkne! Akkurat i denne oppskriften tror jeg fersk rosenkål er best, siden den spiller "hovedrollen", men når det er sagt ser jeg ingen grunn til ikke å prøve med den frosne varianten, bare tin den først! Og fortell hvordan det gikk!Sirihttps://www.blogger.com/profile/08148390457748158642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29177056.post-87705592764585078052013-03-24T17:46:56.363+01:002013-03-24T17:46:56.363+01:00Hei!
Har akkurat kommet over bloggen din - liker ...Hei! <br />Har akkurat kommet over bloggen din - liker den veldig godt, spesielt språket, men også matoppskriftene. Har et (litt dumt?) spørsmål vedr. rosenkål: Bruker du noen gang den frosne utgaven? Jeg er fersk som rosenkål-bruker, og hadde problemer med å få tak i ikke-fryst i Oslos søndagsåpne butikker (da forsøkte jeg meg ikke på div grønnssakshandlere nede i sentrum, de hadde sikkert hatt det..). Håper du fortsetter å poste, både oppskrifter og betraktninger!<br />Vh Gunhildgunhildfunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29177056.post-546744223792864912012-12-21T11:25:51.142+01:002012-12-21T11:25:51.142+01:00Fra kjøkkenbenken: Rosenkål er så undervurdert! Go...Fra kjøkkenbenken: Rosenkål er så undervurdert! Godt å høre at vi er flere som setter pris på den.<br />Helene: Den er virkelig verdt et forsøk, rosenkål + pasta = sant!Sirihttps://www.blogger.com/profile/08148390457748158642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29177056.post-41006681344573844682012-12-20T18:40:18.155+01:002012-12-20T18:40:18.155+01:00Nam!! Ser kjempegodt ut! En spennende kombinasjon ...Nam!! Ser kjempegodt ut! En spennende kombinasjon som jeg må teste ut :)Helenehttp://matibergen.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29177056.post-58219166658845699932012-12-20T15:22:23.602+01:002012-12-20T15:22:23.602+01:00Det høres utrolig godt ut! Jeg liker rosenkål uans...Det høres utrolig godt ut! Jeg liker rosenkål uansett, men den er virkelig ekstra god når den er tynnskåret og servert med gode ting som bacon og/eller nøtter. Og pasta i tillegg - hva mer kan man ønske seg? :)Fra kjøkkenbenkenhttps://www.blogger.com/profile/08213734768879886426noreply@blogger.com