Lysten på noe som ikke smaker av kanel, nellikspiker eller ribbefett?
Noe å knaske på til juleøltestingen, kanskje?
Værsågod!
Chilinøtter
fra Christmas Treats to Make and Give av Linda Collister
2 ss olivenolje
350 g blandede nøtter, usaltet
1 ss soyasaus (jeg brukte den mørke typen)
1 ss brunt sukker
1/4 til 1/2 ts cayennepepper
1/4 til 1/2 ts nykvernet sort pepper
1/2 ts røkt paprikapulver (mitt nye favorittkrydder!)
Varm oljen i en stekepanne, ha i nøttene og rør godt. Tilsett resten av ingrediensene, og la det hele frese til blandingen er gyllen, ca. 5 minutter. Avkjøl før servering. (Eller ikke. Jeg liker å plukke noen utvalgte eksemplarer rett fra panna, småsvidde fingre eller ei.)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar