fredag 30. oktober 2009

Morgenhage (type oktober).
Det er aldri feil med en liten rundtur i hagen før man sykler av gårde til bondens marked og så på jobb. Særlig ikke når man finner små skatter, i form av et minigresskar, eller en tagetes som ikke har skjønt at nå er det høst.

2 kommentarer:

Anglofilia sa...

Hallo Siri!
Endelig fredag igjen etter en intens jobbuke. Gleder meg til å feire Halloween sammen med vesla på 8, tror hun planlegger et aldri så lite selskap for noen venner.

Jeg har for øvrig lagret ti-på-topp oversikten din over bruktbokhandler i UK, den kommer godt med. Kunne glatt tilbragt dagesvis på flere av de stedene, ja. Har allerede tipset Mannen med tanke på neste ferie i Storbritannia...mmm.

Bloggen din generelt og de deilige høstbildene dine spesielt gjør meg alltid i godt humør. Ha en riktig fin helg!

Siri sa...

Anglofilia - Tusen takk for kjempekoselig kommentar! Bokhandellisten min gjelder kun for Cambridge, men kjedene (og mange av charity-shoppene) finner du stort sett over hele landet. Av kjedene liker jeg Waterstone's best, hovedfilialen i London har sånn cirka 20 etasjer (muligens litt overdrevet) og er strålende. Det er en kafé på toppen som selger brownies du ikke bør gå glipp av heller :)