onsdag 16. juni 2010

Festligheter.

Nå bor jeg sammen med en ekte lege! Gratulerer Brendan, som nå er en BChir eller MD eller en annen ansamling bokstaver som hinter til en forstyrrende lang studentperiode, mange nattlige økter med listeskriving over hvor mange grunner det egentlig kan være til at en person har en forstørret milt (visstnok fire i den vestlige verden!) og flere øvelsesundersøkelser på piknikpleddet i hagen (av helt uskyldige kroppsdeler selvfølgelig. Det viser seg at jeg har en treig optisk nerve ... eller noe i den dur)).

I den anledning (siste eksamener altså, ikke treige optiske nerver) har den sosiale kalenderen her i huset plutselig fått en solid oppsving (vi er rimelig kjedelige, skjønner du), jeg har fått krøller i håret (!) og inntaket av sjampis har økt betraktelig (fra cirka null, til, ja, ikke null).

Når finkjolen er på er det best å la andre kokkelere, og fokusere på å holde seg oppreist på høye hæler og kapre noen ekstra kanapeer, så derfor er det litt stille her på bloggfronten. I matrelaterte nyheter kan jeg imidlertid gi et innblikk i den typen bevertning som serveres på ball i de britiske øyer:
Det viktigste først: Drikkevarene!
Hvorfor servere øl fra en bardisk, når du bare kan plassere flaskene i en hendig punt?
Marengs må man ha ...... for ikke å glemme muffins!
Og hva er et ball uten tilgang til ubegrensede mengder smågodt?
Og senere på kvelden, når suget etter nattmat melder seg, er fish & chips akkurat det du trenger. Hvor godt det står til finkjolen er mer usikkert.


Ingen kommentarer: