onsdag 26. mai 2010

Jordbær i sjokoladekrem.


Jordbærsesongen er godt i gang her i England, Brendan og jeg har hatt solmodne bær på lørdagspannekakene våre i noen uker nå. Og det er akkurat det som er saken, man trenger egentlig ikke å gjøre noe med jordbær. Når de er i sesong og bare har reist noen kilometer fra åkeren til oss, er det vanskelig å forbedre det perfekte.


Men så er det jo moro å prøve noe nytt også!
Og når det inkluderer mørk sjokolade, tror jeg vi sier ja takk.

Jordbær i sjokoladekrem
fra 101 Meals for Two. Du finner også oppskriften her
2 porsjoner

140 ml fløte
50 g mørk sjokolade, i biter
250 g jordbær (eller andre bær, gjerne en blanding), renset og delt i to
1/2 ss melis

Varm fløten i en liten kasserolle, ta den så av platen og tilsett sjokolade. Rør til sjokoladen har smeltet, og tilsett deretter melis og bær (spar noen til dekorasjon). Bland forsiktig sammen, ha i to glass/skåler og sett i kjøleskapet til servering.

Ingen kommentarer: